Energingas masažas

Segmentinis masažas aktyvuoja energijos judėjimą per stuburo šakneles ir nervus. Jogos masažas atveria energetinius kanalus, kas leidžia natūraliai stimuliuotai energijai pilnai save realizuoti.
Specifiniai, lėti sąnarių judesiai atpalaiduoja sąnarių komponentus- raumenis, raiščius, kremzles ir nervų sistemą, kuri paveikiama per daugybę receptorių sąnarių paviršiuose.
Puikiai harmonizuoja, subalansuoja, stimuliuoja kraujo cirkuliaciją, padeda geriau susikoncentruoti, valo organizmą nuo toksinų. Tai puikus vaistas nuo nemigos. Narajana masažas ypač naudingas dirbantiems sėdimą darbą. Po masažo žmogus jaučia palengvėjimą ir ramybę.

Anticeliulitinis kūno grožio kompleksas
Kiekvienas iš mūsų nepaisant amžiaus ar svorio visgi pastebi mažas ar jau gilesnes celiulito duobeles ant savo kojų ar sėdmenų. Celiulitas būdingas beveik visoms moterims ir merginoms. Celiulitas išryškėja tada kai giliai odos lastelėse susikaupia riebalų. Šie labai greitai dauginasi ir užspaudžia kraujotaką bei limfotaką. Sutrinka skysčių tekėjimas ir jie ima kauptis odoje. Dėl to atsiranda apelsino žieveles išvaizda. Celiulitas – gyvenimo būdo pasekmės. Paskutiniuoju metu mes daug mažiau judame, vartojame vis daugiau pusfabrikačių, kuriuose gausu dirbtinių cukraus pakaitalų, aromatizuojančių medžiagų, dažų bei konservantų. Anticeliulitinis masažas skirtas odos ir kūno priežiūrai, reguliuoja limfinę sistemą, kraujotaką, skatina detoksikaciją, gydo celiulitą, koreguoja ir modeliuoja kūno linijas, tonizuoja ir padeda odai išlaikyti optimalų stangrumą bei tonusą.

Jums parengiame individualią programą, kurią sudaro:

  • Medaus masažas;
  • Vakuuminis masažas;
  • Anticeliulitinis- modeliuojantis masažas rankomis;
  • Po kiek vieno masažo Jums bus skirtas kūno įvyniojimas 30min.

Masažas atliekamas šlaunims, sėdmenims ir pilvui.

Registracija!