Rojaus prisilietimas viso kūno masažas

Relaksacinis masažas “Rojaus prisilietimas“ sukurtas naudojant senovines, atpalaiduojančias technikas. Masažo metu naudojamo kokoso aliejaus švelnus aromatas Jūsų mintys ir sielą nuneš į saulėtus egzotinius kraštus. Kokosų aliejus, laikomas tolimųjų Rytų auksu,tai pats natūraliausias drėkiklis ir „apsaugininkas“ – nuo kasdieninio aplinkos poveikio ir, žinoma, nuo bėgančio laiko. Pagrindinis masažo veiksnys relaksacija ir atsipalaidavimas. Relaksacijos metu pasiekiama būsena, artima sveikiam miegui arba meditacijai. Masažas skirtas įtampos ir streso panaikinimui. Šis masažas puikiai atpalaiduoja raumenis, nuramina mintis, hormonizuoja bendrą savijautą, oda tampa lygesnė ir švelnesnė, lėtėja senėjimo procesas.
Kokosų aliejus – odos jaunystės šaltinis. Produktas skatina ląstelių regeneraciją, taip pat laisvųjų radikalų susidarymą ir apsaugo nuo pastarųjų žalingo poveikio – jungiamojo audinio ardymo. Antioksidacinės nerafinuoto kokosų aliejaus savybės taip pat blokuoja raukšlių atsiradimą, stabdo odos senėjimo procesus.
* Beje, kokosų aliejaus pagrindinė savybė – drėkinimas, todėl yra rekomenduojamas visiems, kurių oda sausa ar šerpetojanti. Nors produktas sudarytas iš riebiųjų sočiųjų rūgščių ir įsigeria į odą ne itin greitai, gali nesijaudinti – riebumo pojūčio ant odos tikrai neliks. „Rojaus prisilietimas“ ne tik padės išlaikyti grožį ir gerą savijautą, bet ir sugrąžins vidinę ramybę ir harmoniją.

Masažo nauda Jūsų kūnui ir savijautai:

  • Efektyviai atpalaiduoja kūno raumenys
  • Palengvina ar visiškai pašalina kasdieninio gyvenimo sukelta nuovargį ar įtampą.
  • Kokoso aliejaus pagalba tiesiogiai veikiama oda bei kvėpavimo sistema.
  • Stimuliuoja gyvybiškai svarbius energijos kanalus, kurie harmonizuoja visą kuną.
  • Padeda atrasti įkvėpimą, suteikia vidinės harmonijos.
  • Išvaduoja nuo pykčio ir rupesčių, išlaisvina nuo įtampos ir skausmų.

Masažui naudojamos nerafinuotas kokosų aliejus.

Registracija!