„Undinėlė“ Liekninanti, detoksikuojanti viso kūno procedūra (bandažai su dumbliais)

Procedūrai naudojamų dumblių sudėtyje gausu vitaminų, chlorofilo ir mineralinių druskų, kurie pasižymi odos drėgmę atstatančiomis (revitalizuojančiomis), stangrinančiomis ir atkuriamosiomis savybėmis. Dumbliai itin stipriai detoksikuoja kūną, stabdo senėjimo procesus bei stangrina odą. Tai viena veiksmingiausių priemonių kovojant su celiulitu.

Procedūros eiga:

  • Šveitimas. Šią detoksikuojančią, anticeliulitinę procedūrą pradėsime nuo puoselėjančio viso kūno šveitimo su rozmarino žolelėmis. Senovėje tikėta, kad šis augalas suteikia džiaugsmo ir išsaugo jaunystę. Rozmarino žolelės yra stiprus antiseptikas, apsaugantis nuo infekcijų, gerinantis kraujotaką. Malonus rozmarino aromatas šalina nuovargį, apatiją, dirglumą.
  • Įvyniojimas. Vyniojami bandažai išmirkyti dumbliuose. Jūros dumbliai – tai vitaminų šaltinis. Juose gausu vitaminų B12 (kurių nėra sausumos augaluose), vitamino E, amino rūgščių, mineralų, mikroelementų ir kitų maistinių medžiagų. Veiksmingai valo, ištraukia toksinus, nešvarumus ir primaitina odą naudingomis maistinėmis medžiagomis. Skatina organizmo medžiagų apykaitą ir kraujotaką, stangrina odą. Ji tampa sveika, atgaivinta, elastinga ir spindinti. Kol kūnas įvyniotas – atliekamas veido masažas.
  • Užbaigimas. Kūnas įmasažuojamas stangrinantis kremas „shaping lifting body cream“. Tai kremas su šermukšnio uogų kamieninėmis ląstelėmis prisotina odą naudingomis medžiagomis. Sudėtyje esantis augalinės kilmės figūrą dailinantis kompleksas skatina odos elastingumą bei saugo nuo ankstyvo aplinkos sukeliamo senėjimo. Oda tampa lygesnė ir stangresnė.
  • Kontraindikacijos: Ši procedūra netiks, jei klientas yra alergiškas dumbliams, serga širdies ligomis, turi aukštą kraujospūdį, naudoja širdies ritmą reguliuojančius prietaisus, serga skydliaukės, astmos, onkologinėmis ligomis, esant giliai venų trombozei, taip pat esant pažeistoms kraujagyslėmis, patyrus traumą ar turint kraujuojančių žaizdų, taip pat jei matosi odos uždegimo, edemos požymiai, nėščiosioms moterims bei moterims, kurioms po gimdymo nepraėjo 3 mėnesiai.
Registracija!